Matthew Kaczorowski Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 No tak właśnie myślałem by tak zrobić... no cóż spróbujemy... No a okazja jest by kupić w BestBuy...
c4r0 Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 Jak już chcesz takie pudło wieźć przez ocean, bo "jest okazja", to rozeznaj się czy nie wyjdziesz lepiej na przewiezieniu czegoś innego a potem kupieniu TV w Polsce. Ja wiozłem rower do Polski w celu sprzedania go za większą kasę niż dałem w USA, ale w końcu nie sprzedałem go bo za bardzo go lubię Teraz znowu jestem w USA, znowu mam dobry rower, znowu mam plan go sprzedać ale pewnie znowu tak samo się to skończy
kzielu Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Serio ? Okazja zeby sprzedac 17 calowy telewizor ? Wiecej to klopotu niz zarobku a do ceny w Best Buyu dolicz sobie podatek stanowy...
c4r0 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Nie mówię o telewizorze. Mówię, że skoro kolega taki zaaferowany okazją telewizora za $100 to może lepiej, żeby poszukał czegoś lepszego. Z przewiezieniem tyle samo zachodu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.