Rademedes Napisano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2008 Poniewaz laska nie miala tej bialej karteczki - nie pamietam jak ja zwa - tej co dostala przy przylocie do USA - B cos tam - tozostala poproszona na osobista kontrole... O co chodzi? ja tez nie mialem celowo tej karteczki (I-94) 7 dni temu jak wylatywalem i pytanie tylko padlo czy mam GC, na co odpowiedzialem ze mam wize a kartke zatrzymuje bo wracam za 5 dni, ciekawe ze komus cos wbili na stanowisku gdzie wydaja karty pokladowe - wiem, ze zdarzalo sie (glownie w liniach LOT'u) ze ambitne panie spisywaly cos z paszportu osob, ktore z wiadomych celow kartki I-94 nie posiadaly - ale na tym sie konczylo
leszek Napisano 3 Października 2008 Zgłoś Napisano 3 Października 2008 cos wam powiem.... wyjezdzalem ze stanow pare razy i.... nawet nie pytali o paszport ,tylko bilet.Kontrol oczywiscie ale nie paszportowa ,bo oni maja nas w dupie ,jesli spadasz stad to dobze.Nie wbijaja zadnego zakazu.
sly6 Napisano 3 Października 2008 Zgłoś Napisano 3 Października 2008 leszek za to maja w systemie ze albo jestes nadal w USA jak nie oddasz I-94 lub tez wyleciales wiec po co maja komus wbijac w paszport zakaz wjazdu .A jak Cie maja w sytemie to zapomnij o wize,wlocie na teren USA przez jakis czas..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.