pbd Napisano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam, zależy mi na następującej informacji: wyjechałem na camp, ale moje ubezpieczenie obejmuje tylko 3 miesiące mojego pobytu tutaj - nie zdążyłem przedłużyć go w Polsce. Mój ubezpieczyciel żąda sporych pieniędzy za przedłużenie ubezpieczenia na miejscu. Zależy mi na tym, bo chciałbym przedłużyć swój pobyt o kolejny miesiąc. W związku z tym moje pytania: -czy i na ile można przedłużyć pobyt (wiza j1)? -jakie są mniej więcej stawki za przedłużenie ubezpieczenia i wizy o miesiąc? Z góry dzięki za pomoc.
sly6 Napisano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2008 tutaj masz odpowiedz o zmiane wizy: http://www.usa.info.pl/board/Spraw-Kilka-D...emy-t10962.html
pbd Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2008 Ok. Mało precyzyjnie sformułowałem pytanie:) Chcę zostać tylko w celach turystycznych. Z Twojego postu wnioskuję, że zmiana wizy na turystyczną jest wykonalna. To już coś Proszę o kolejne podpowiedzi.
pbd Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2008 W związku z prawie nieistniejącym odzewem, czy ktoś z Was zna miejsce, gdzie można uzyskać informację na ten temat?
sly6 Napisano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2008 Chodzi Ci o ubezpieczenie ?czy o wize?
pbd Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2008 Z tego co się dowiedziałem, żeby przedłużyć wizę potrzebuję ubezpieczenia. Tak więc potrzebuję obu.
sly6 Napisano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2008 tej wizy nie da sie przedluzyc a jedynie mozesz pozostac na terenie USA przez jakis czas ...Powinni Ci o tym powiedziec w biurze .
otoagatka Napisano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2008 Z tego co widze to twoja organizacja nawalila, powinni ci wszystko wyjasnic w Polsce, powinna byc rowniez mozliwosc przedluzenia ubezpieczenia w ramach organizacji za doplata na okres co najmnije 30 dni, skontaktuj sie z nimi i dowiedz sie swoich praw, w koncu jestes pod ich opieka! Z tego co się dowiedziałem, żeby przedłużyć wizę potrzebuję ubezpieczenia. Tak więc potrzebuję obu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.