grodek Napisano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2008 Zgodnie z ogólnoświatowym owczym pędem postanowiłem wykorzystać korzystny kurs $ i wybrać się do US Jedziemy na tydzień, zamierzamy pozwiedzać NYC i oczywiście zrobić trochę zakupów. Czy możecie mi coś napisać na temat Woodbury Common Premium Outlets? Lista marek na ich stronie jest całkiem zacna i na pewno coś bym tam dla siebie wygrzebał (o żonie nawet nie wspominając ) Byłem kiedyś w outletach na Florydzie i pamiętam, że wybór był po prostu porażający, a ceny hmm... nazwijmy je bardzo atrakcyjnymi. Warto się tam tłuc z NYC? A może znacie inne, lepsze centra?
FUGAZI Napisano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2008 Ross i Marshalls, co sie nie sprzeda w outletach trafia tam. Wiecej czasu trzeba spedzic na wybieraniu, ale mozna znalezc niezle sztuki.
gal Napisano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2008 tez tj max i century 21 prawdziwe skarby ale duzo chetnych i trzeba czesto bywac
ankam Napisano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2008 w woodbury commons bylam i polecam, ceny atrakcyjne - ale wiadomo zalezy od marki...
soleil Napisano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja tez bylam, najlepiej wybrac sie na tygodniu, mniej tloczno.Mozesz jeszcze zobaczyc outlety w PA, taka sama droga.
agulina Napisano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2008 Warto. Jest wiele Premium Outlets w US. Jesli masz dostep do internetu, to sprawdz takze inne Stany. Zanim pojedziesz wejdz na ich Strone Internetowa i zapisz sie na VIP status. Dostaniesz wtedy kupony....No i nie biesz wszystkich pieniedzy ze soba, bo stracisz... have fun!
pkd Napisano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2008 Zgodnie z ogólnoświatowym owczym pędem postanowiłem wykorzystać korzystny kurs $ i wybrać się do US Jedziemy na tydzień, zamierzamy pozwiedzać NYC i oczywiście zrobić trochę zakupów. Czy możecie mi coś napisać na temat Woodbury Common Premium Outlets? Lista marek na ich stronie jest całkiem zacna i na pewno coś bym tam dla siebie wygrzebał (o żonie nawet nie wspominając ) Byłem kiedyś w outletach na Florydzie i pamiętam, że wybór był po prostu porażający, a ceny hmm... nazwijmy je bardzo atrakcyjnymi. Warto się tam tłuc z NYC? A może znacie inne, lepsze centra? Polecam Tanger Outlet w Riverhead na Long Island. Kupony mozesz kupic na miejscu i nie trzeba byc VIP cos tam. Przy okazji mozesz pojechac rowniez do Hamptons.
gal Napisano 1 Września 2008 Zgłoś Napisano 1 Września 2008 Polecam Tanger Outlet w Riverhead na Long Island. Kupony mozesz kupic na miejscu i nie trzeba byc VIP cos tam. Przy okazji mozesz pojechac rowniez do Hamptons. tak to bardzo dobry pomysl tez potwierdzam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.