Jump to content

Woodbury Premium Outlets - Warto Jechać?

grodek

Recommended Posts

Zgodnie z ogólnoświatowym owczym pędem postanowiłem wykorzystać korzystny kurs $ i wybrać się do US :D

Jedziemy na tydzień, zamierzamy pozwiedzać NYC i oczywiście zrobić trochę zakupów.

Czy możecie mi coś napisać na temat Woodbury Common Premium Outlets?

Lista marek na ich stronie jest całkiem zacna i na pewno coś bym tam dla siebie wygrzebał (o żonie nawet nie wspominając :) )

Byłem kiedyś w outletach na Florydzie i pamiętam, że wybór był po prostu porażający, a ceny hmm... nazwijmy je bardzo atrakcyjnymi.

Warto się tam tłuc z NYC?

A może znacie inne, lepsze centra?

Warto. Jest wiele Premium Outlets w US. Jesli masz dostep do internetu, to sprawdz takze inne Stany. Zanim pojedziesz wejdz na ich Strone Internetowa i zapisz sie na VIP status. Dostaniesz wtedy kupony....No i nie biesz wszystkich pieniedzy ze soba, bo stracisz... have fun!

• 2 weeks later...
Zgodnie z ogólnoświatowym owczym pędem postanowiłem wykorzystać korzystny kurs $ i wybrać się do US :)

Jedziemy na tydzień, zamierzamy pozwiedzać NYC i oczywiście zrobić trochę zakupów.

Czy możecie mi coś napisać na temat Woodbury Common Premium Outlets?

Lista marek na ich stronie jest całkiem zacna i na pewno coś bym tam dla siebie wygrzebał (o żonie nawet nie wspominając :) )

Byłem kiedyś w outletach na Florydzie i pamiętam, że wybór był po prostu porażający, a ceny hmm... nazwijmy je bardzo atrakcyjnymi.

Warto się tam tłuc z NYC?

A może znacie inne, lepsze centra?

Polecam Tanger Outlet w Riverhead na Long Island. Kupony mozesz kupic na miejscu i nie trzeba byc VIP cos tam. Przy okazji mozesz pojechac rowniez do Hamptons.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...