lucy Napisano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2008 Ja sie staralam o wize turystyczna w maju, zeby pojechac do Stanow na wakacje, zebysmy choc urodziny mogli razem spedzic... Zamierzalam WROCIC po 2-3 miesiacach!! Prace mialam dopiero od lutego, choc dobrze platna, bo w Anglii, i z czestymi przylotami do kraju, choc wiedzialam, ze bedzie ciezko zadowolic tym konsula. Ale NA SZCZESCIE chcialam byc ze wszystkim fair i nie sklamalam, ze mam tam narzeczonego i chce go odwiedzic. Wizy nie dostalam, bo "za duzo zmian ostatnio w moim zyciu i zbyt silne wiezi emocjonalne z USA" Bylam oczywiscie wkurzona, ze sie glupia przyznalam, bylam uczciwa, a i tak mi nie uwierzyli... Ale teraz, kiedy papiery o K-1 zostaly poslane mam przynajmniej spokojna glowe... Chyba sie im nie ma co dziwic, biorac pod uwage tak wiele klamstw ze strony naszych obywateli... Niestety...
sharah Napisano 2 Września 2008 Zgłoś Napisano 2 Września 2008 Ja czekałam rok... wiec roznie to bywa ale raczej nie ma problemu jak juz sprawa wyjdzie z USCIS. Na prawdę nie ma sie czego bać duzo papierków czasami więcej niż naprawdę potrzeba i tyle, a jak ci dopisze szczescie to nie będzie wcale trwało tak długo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.