Wojtek-J Napisano 17 Października 2008 Zgłoś Napisano 17 Października 2008 Czy tam w tej firmie jakies bezmozgi robia i juz sie tak czuja mocni ze maja wszystko w d**ie. Rozumie ze trzeba dbac o finanse firmy i zdzierac jak jest boom na USA ale bez przesady !! Obawiam sie ze to sie niebawem obroci przeciwko firmie. Mozliwe. Jak kazda praktycznie firma Polamer chce zarobic - ale czy zmiany nie obroca sie przeciwko nim? Zobaczymy ... Byc moze ktos w firmie dojdzie do wniosku, ze zmiany przyniosly odwrotny od zamierzonego efekt i ceny zostana obnizone. Rosnacy koszt paliwa to oczywiscie zwykly pretekst i nie liczylby tu na prawdziwosc informacji podawanych przez Polamer - obawiam sie jednak, ze musimy po prostu przelknac wyzsze ceny lub zrezygnowac z ich uslug i zaprzyjaznic sie z konkurencja Polameru (tylko z kim?) ...
Fisher Napisano 18 Października 2008 Zgłoś Napisano 18 Października 2008 [...] i zaprzyjaznic sie z konkurencja Polameru (tylko z kim?) ... A moze mi ktos powiedziec jakie mial lub ma doswiadczenia z firma Polonez Parcel Service. W Polsce z tego co wiem paczki dostarcza ta sama firma, co paczki Polameru. Czy paczke mozna sobie sprawdzac w necie itp.
sly6 Napisano 18 Października 2008 Zgłoś Napisano 18 Października 2008 Fischer tutaj masz post o Polonezie: http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...&hl=polonez ja dostalem paczke ta firma i doszla bez przeszkod ..
robert2000 Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2012 Ja uzywam firmy White House Shipping. Dostarczaja przesylki z USA do Polski do drzwi. Morska $1.45 za funt min. 20 funtow Lotnicza $2.50 za funt min. 5 funtow $10 od paczki dostawa Mozna wyslac paczki do Polski ze swojego komputera na whs-us.com Przeprowadzka do Polski Przy przeprowadzkach, firma ta podstawia ciezarowke pod dom w dowolnym miejscu w USA, odbiera ciezarowka dobytek i laduje do kontenera, ktory dostarczany jest do Polski. White House Shipping wysyla z USA do ponad 190 krajow. 60% nizsze ceny niz z UPS, DHL czy Fedex. Sa tansi nawet niz poczta amerykanska. Paczki do Polski z USA Ja uzywam firmy White House Shipping. Dostarczaja przesylki z USA do Polski do drzwi. Morska $1.45 za funt min. 20 funtow Lotnicza $2.50 za funt min. 5 funtow $10 od paczki dostawa Mozna wyslac paczki do Polski ze swojego komputera na whs-us.com Przeprowadzka do Polski Przy przeprowadzkach, firma ta podstawia ciezarowke pod dom w dowolnym miejscu w USA, odbiera ciezarowka dobytek i laduje do kontenera, ktory dostarczany jest do Polski. White House Shipping wysyla z USA do ponad 190 krajow. 60% nizsze ceny niz z UPS, DHL czy Fedex. Sa tansi nawet niz poczta amerykanska. Paczki do Polski z USA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.