Paulina26 Napisano 12 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2008 Mam pytanie jeśli ktoś ma grób bliskiej osoby w USA, w moim przypadku jest to grób mojej mamy na którym nigdy nie błam. Mam jakieś większe szanse na dostanie Wizy. Pierwszym razem gdy byłam na rozmowie z konsulem nie dostałam :-(
sly6 Napisano 12 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2008 A co bylo przyczyna ze nie dostalas wizy?Wszystko zgodnie z prawda wpisalas w ds 156?
Paulina26 Napisano 14 Listopada 2008 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2008 Wszystko zgodnie z prawdą napisałam, ale niestety wizy nie dostałam:-( pan konsul nie podał mi powodu dla którego nie dostałam wizy teraz mi przysłał wujek zaproszenie i mam zamiar drugi raz startować tylko nie wiem kiedy bo jestem studentką I roku i czy teraz czy dopiero po pierwszym semestrze aby mieć w indeksie jakieś oceny.
Rademedes Napisano 14 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2008 jesli mozesz poczekac to poczekaj, tak mi sie wydaje ze z indeksem bedzie lepiej wygladalo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.