snowflake girl Napisano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2008 nie, jestem jeszcze tutaj. dzieki za porade, posiedze tutaj jeszcze troche i zobaczymy co dalej, przede wszystkim chodzi mi o pozwolenie na prace, bo od roku sie niesamowicie nudze
FUGAZI Napisano 16 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2008 No to raczej stad nie wyjezdzaj, bo rzeczywiscie w zaistanialej sytuacji mozesz miec problemy z powrotem. Bez pozwolenstwa pracy nie mozesz znalezc?
Gucio Napisano 25 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2008 W sumie pewnie nie jest to jedyny przypadek pomylki wiec wydaje mi sie (jak juz to bylo tutaj powiedzaine) nalezy wyslac papiery jeszcze raz na poprawny adres z potwierdzeniem dostarczenia. Wiadomo ze zawinil czlowiek, bo oni tu jak wiadomo nie chetnie przesylaja papiery pomiedzy biurami, tymbardziej iz zawsze w dokumentach jak byk jest napisane do jakiego biura nalezy wyslac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.