snowflake girl Napisano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 nie, jestem jeszcze tutaj. dzieki za porade, posiedze tutaj jeszcze troche i zobaczymy co dalej, przede wszystkim chodzi mi o pozwolenie na prace, bo od roku sie niesamowicie nudze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUGAZI Napisano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 No to raczej stad nie wyjezdzaj, bo rzeczywiscie w zaistanialej sytuacji mozesz miec problemy z powrotem. Bez pozwolenstwa pracy nie mozesz znalezc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 W sumie pewnie nie jest to jedyny przypadek pomylki wiec wydaje mi sie (jak juz to bylo tutaj powiedzaine) nalezy wyslac papiery jeszcze raz na poprawny adres z potwierdzeniem dostarczenia. Wiadomo ze zawinil czlowiek, bo oni tu jak wiadomo nie chetnie przesylaja papiery pomiedzy biurami, tymbardziej iz zawsze w dokumentach jak byk jest napisane do jakiego biura nalezy wyslac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.