W. Napisano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2008 Witaj Ellla! Przykro mi, ze czekasz tak dlugo na swoja GC. Wiem, ze musi to byc bardzo stresujace dla Ciebie! Glowa do gory! Mam nadzieje, ze dzisiejsza poczta przyniesie Tobie dobre wiesci!!!!!!
ella Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2008 Dzis wreszcie listonosz dostarczyl zalegla poczte sprzed ponad tygodnia i wsrod niej byla moja zielona karta! Bardzo sie ciesze, ze mam ja wreszcie w reku! Jednak moje wydzwanianie na poczte pomoglo, nie rozumiem dlaczego tak dlugo przetrzymywali listy. Chce w tym miejscu podziekowac wszystkim, ktorzy okazali mi pomoc w tym procesie, zwlaszcza Pani Karinie!
sly6 Napisano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2008 ella tak czasami jest na pocztach wazne ze masz juz GC w reku
anituHa Napisano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2008 eh, sama sie zamartwialam ta Twoja poczta! Gratulacje!
W. Napisano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2008 Myslami bylam przy Tobie i logujac sie dzisiaj na forum mialam nadzieje, ze zobacze post z dobra wiadomoscia od Ciebie! Ta-da! Ciesze sie, ze juz masz GC w reku!!!!! Teraz wez gleboki oddech i ... zabieraj sie do pakowania walizek !!!! :-) Przyjemnosci zycze !!!!! :-) W.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.