Skocz do zawartości

Dostałam Wizę I Teraz Co

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Heja,dostałam wizę na 10 lat (szok,sama nie wiem jak to się stało).Mam teraz pytanie,wiem ze jest to promesa i ze decydują na lotnisku na ile i czy cię wpuszczą,ale powiedzcie mi bo jestem totalnie zielona. Oznacza to ze przez 10 lat moge bez problemu wjezdzac i wyjezdzac z USA?Nie planuję zadnych dluzszych pobytów,ale sama nie wiem prawo amerykanskie jest takie pokręcone ze moze sa jakies ograniczenia.Czytalam ze nie najlepiej jest jezdzic za często,ale w sumie to po co dają ją na 10 lat?No właśnie a jeśli jadę to czy oprócz paszportu i biletu powrotnego oczywiście :) muszę zabierać ze sobą jeszcze jakieś dokumenty?pozdrawiam

Napisano

Dostalas promese na 10 lat. Przez nastepne 10 lat mozesz jezdzic sobie do US na wakacje albo swieta, albo jedno i drugie. Na lotnisku beda decydowali czy nie jezdzisz za czesto i czy nie spedzasz tu za duzo czasu jak na turyste.

Daja ja po to na 10 lat zebys nie przychodzila co roku i nie stala w kolejce, najwyrazniej uznali ze jestes na tyle wiarygodna, ze nie musza weryfikowac Twojego statusu czesciej niz raz na 10 lat.

Wystarczy paszport i bilet.

Jak masz jeszcze jakies pytania wyszukiwarka da Ci na nie odpowiedz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...