sly6 Napisano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2009 Jeżeli paszport z ważną wizą amerykańską został zagubiony lub skradziony, osoba starająca się o nową wizę musi przedłożyć raport z policji. Prosimy również, aby zgłosić utratę paszportu z ważną wizą amerykańską do konsulatu amerykańskiego drogą mailową na adres publicwrw@state.gov. Proszę podać nazwisko, imię, datę urodzenia, numer utraconego paszportu, datę wydania wizy oraz swój numer telefonu. Zgłoszenie utraty paszportu ochroni Państwa przed kradzieżą tożsamości. http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...nts.html#wplata
sunnyday Napisano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2012 Mam pytanie . Zgubilam paszport z wazna wiza do USa ale po 4 miesiacach go znalazlam ! Obecnie mam tez nowy chcialabym sie teraz wybrac do Usa . CZy ta wiza jest ciagle wazna maja to w komputzerze ze zostala mi ona wydana? .Podobno sa jakies nowe przepisy po 2007 r. , .według których mialabym szanse wyjechac tez ze starym paszportem z wiza do Usa. Prosze o porade .. Dziekuje !!
sly6 Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2012 czy ten fakt zglaszalas do Ambasady czy tez nie? jesli nie to nadal ta wiza jest wazna i jest w systemie ,lecisz wtedy na 2 paszportach i tyle
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.