lukikrk Napisano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2009 Witam W tym roku postanowiłem zacząć przygodę z WAT znalazłem ofertę która mnie interesuje w przetwórni owoców i warzyw w stanie Wisconsin. Firma nazywa się SENECA FOODS. Może ktoś z was pracował kiedyś u tego pracodawcy? Chciałbym poznać opinię na temat samej, warunków i oczywiście nadgodzin Z górydziękuje P.S. Mam do wyboru lokalizację: -Mayville -Oakfield -Gillett -Cumberland
dreamtox123 Napisano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2010 Również proszę o opinię. Z ogłoszeń wynika, ze Seneca oferuje dużą ilość nadgodzin, łącznie nawet do 80h tygodniowo Jeśli ktoś tam pracował to proszę o ewentualne spostrzeżenia.
anabanana Napisano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2010 witam, ja nie bylam, ale moi koledzy byli (dwoch to kilka razy) i mowią, ze godzin pracy jest w brud- szczegolnie jak sezon ruszy pełną parą... i wtedy tak do konca. Praca jest łatwa, ale monotonna...caly dzien (tydzien, miesiac) robisz to samo, ale w sumie czego innego mozna się spodziewać po pracy w fabryce . pozdrawiam.
kondzik83 Napisano 1 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2010 Witam, czy ktos sie tam wybiera w tym roku ??? Ktos moze byl i jest w stanie powiedziec cos z doswiadczenia na temat tej monotonnej pracy oraz o wynagrodzeniu itd.??? Pozdrawiam.
kondzik83 Napisano 2 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2010 witam, ja nie bylam, ale moi koledzy byli (dwoch to kilka razy) i mowią, ze godzin pracy jest w brud- szczegolnie jak sezon ruszy pełną parą... i wtedy tak do konca. Praca jest łatwa, ale monotonna...caly dzien (tydzien, miesiac) robisz to samo, ale w sumie czego innego mozna się spodziewać po pracy w fabryce . pozdrawiam. Hej, anabanana masz jakis namiar do tych swoich znajomych ?? gg8734876
parasite Napisano 27 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2010 Dowiedzieliście się coś więcej? Też jestem zainteresowany tą pracą, ale z tego co wyczytałem to fabryki znajdują się w mniejszych miejscowościach, z których nie ma zbytnio możliwości się ruszyć.
pawels89 Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 W tym roku lecimy tam ja, moja dziewczyna i kumpel. Jeśli ktoś z Bydgoszczy/okolic także tam jedzie to można pisać - gg 3699410. PS. Lecimy do Gilett. Kuzyn mieszka w Chicago, więc odbiór z lotniska i podróż na miejsce mamy z głowy
OGRAL Napisano 19 Marca 2010 Zgłoś Napisano 19 Marca 2010 Witam Razem z 3 innymi osobami wybieramy się także do Seneki .. do Mayville ktoś Bardzo chętnie poczytam co i jak jak wygląda praca ii takie tam Pozdrawiam
dreamtox123 Napisano 22 Marca 2010 Zgłoś Napisano 22 Marca 2010 Czy wiesz, ze w Mayville praca jest dopiero od 30.07? Ktoś jedzie do Blue Earth, Minnesota ?
Miilka Napisano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2010 hej, czy ktoś może coś powiedzieć na temat dojazdu z Chicago do Mayville(Wi) ? Czym najłatwiej i najtaniej z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.