jarecki_s Napisano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2009 Tak jak w temacie. czy da sie w usa zrobic prawojazdy na trucka bedac nielegalnie, w jaki sposob zatrudnic sie w firmie jako kierowca. Chcialbym podjac tego typu zawod ale niestety po ukonczeniu szkoly konczy mi sie wiza studencka. wiem ze podczas studiow da sie zrobic prawko na samochody, a czy tez na trucki?? moze ktos zna jakies przypadki ludzi, jakies metody?? bo niewiem jak sie do tego zabrac, od czego zaczac.
kubakj Napisano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2009 Masz SSN? Jak nie, to zapomnij o prawku na trucka. Przepis federalny na wszystkie stany wymaga SSN dla kierowcow trucka.
Rademedes Napisano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2009 ja znam kogos kto kiedys zostal po WAT i zrobil, (tzn. mysle ze zrobil a nie ze cos na lewo), dowiem sie i dam znac co i jak ;-) z tym ze on to robil 2 lata temu wiec moglo sie juz cos zmienic w tym temacie
FUGAZI Napisano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2009 ja znam kogos kto kiedys zostal po WAT i zrobil Nie dziwne, po WAT mial SSN.
Rademedes Napisano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2009 rzeczywiscie nie doczytalem, ze autor posta nic nie wspomnial o SSN
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.