Skocz do zawartości

OCEAN CITY, NJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześa Mam prośbe Wybieram sie w tym roku do Ocean City, NJ Jeśli ktoś ma jakieś inf na ten temat by3bym wdzieczny za pare s3ów. G3ównie interesuje mnie jak to miasto wygląda jaki jest klimat, jak z mo?liwością drugiej pracy, Uk3ad narodowościowo- rasowy :D itd. Z góry dzieki POZDRAWIAM

Napisano

Population (year 2000): 15,378, Est. population in July 2002: 15,516 (+0.9% change)

Males: 7,129 (46.4%), Females: 8,249 (53.6%)

Elevation: 6 feet

County: Cape May

Land area: 6.9 square miles

Median resident age: 47.8 years

Median household income: $44,158 (year 2000)

Median house value: $224,700 (year 2000)

New: Ocean City, NJ residents, houses, and apartments details

Races in Ocean City:

* White Non-Hispanic (92.4%)

* Black (4.3%)

* Hispanic (2.0%)

* Two or more races (0.9%)

* Other race (0.5%)

Ancestries: Irish (27.7%), German (22.5%), Italian (19.3%), English (14.9%), United States (3.5%), Polish (3.2%)

==============================================

W lecie BARDZO goraco; miasteczko ladne; sredni dochod mieszkancow nie jest wysoki, co jest zwiazane z tym, ze jest tam dosc duzo starszych osob; srednia wartosc domow tez nie jest wysoka ; duzo starszych domow, domy znajdujace sie zaraz kolo plazy osiagaja dosc duza wartosc mimo, ze nie wygladaja rewelacyjnie. Inna praca - zalezy gdzie bedziesz szukal i gdzie chcesz pracowac.

Napisano

cześa, mój ch3opak by3 w tym mieście dwa lata temu. przyjecha3 baaardzo zadowolony. to typowo turystyczne miasteczko, mnóstwo turystów a wiec i dodatkowej pracy, jest jedna wada - masa polaków i rosjanów chetnych do pracy, wiec im wcześniej polecisz tym lepiej. mieszkanie ok. 100 $ za tydzien na osobe albo troche wiecej. ja te? sie wybieram w tym roku ale w inne miejsce :lol: powodzenia!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...