sly6 Napisano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2009 To o taka prace o ktorej piszesz bedzie trudno a do tego dobrze platna.
adamsx Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2009 Aha rozumiem, chciałem trochę kasy zaoszczędzić ale jeśli to jest na prawdę ciężka fucha to trzeba sie zastanowić....
lucy Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Fakt, to nie jest latwa praca i wiele zalezy od tego do jakiej osoby/rodziny sie trafi. Pracowalam tak w UK, zeby zarobic troche pieniedzy zanim wyjade do USA. Mam juz wiec pewne doswiadczenie i zastanawialam sie jakie sa ewentualnie szanse na prace w domu opieki w USA? Dzieki.
sly6 Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 Lucy jak bedziesz legalnie w USA to od Ciebie zalezy gdzie znajdziesz prace
lucy Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 No tak, tylko jestem ciekawa jakie maja tam zapotrzebowanie w takich zawodach A nie jade do wielkiego miasta, wiec ofert pracy mniej. I myslalam, zeby chociaz od tego zaczac, dlatego tez zbieralam doswiadczenie, bo moj mgr na niewiele sie tam zda ;P No, ale zobaczymy :]
manhh Napisano 1 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2009 pracy jest podostatkiem. 120 dol to tez nie mało uważam ,że to dobrze masz spanie jedzenie. za darmo takich pieniędzy się nie zarabia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.