bigguy Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2009 a ja spedzam sylwka w Milwaukee, spokoj cisza i z dala od tlumow a jak ktos ma zamiar spedzic w Millenium Park w Chicago czy jakimkolwiek innym publicznym miejscu to ja bym sie nie przejmowal jakimis zakazami picia alkoholu, prawo jest po to zeby je lamac , smialo mozna chlac po polsku. wszystkiego naj w Nowym Roku
bigguy Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2010 p....i w chicago jak w kieleckim az sie z domu nie chce wychodzic w sumie dobrze bo mam duzo pracy i przygotowania do CPA pochlaniaja sporo czasu
bigguy Napisano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2010 dla zainteresowanych choc ich pewnie tutaj malo Arnold Classic 2010 wyniki: 1 Kai Green 2 Phill Heat 3 Branch Warren Polak Robert Piotrkowicz wszedl do finalow jednak poza pierwsza szostka Ach zaluje ze nie pojachlem , nosilem sie z takim zamiarem ale jednak inne sprawy wypelnily moje ostatnie dni pomimo ze zawody odbyly sie w Columbus, Ohio do ktorego z Chicago w zasadzie rzut beretem , no coz moze za rok .
bigguy Napisano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2010 no i w koncu mnie zwolinili z TCF Bank , hehee tak dlugo na to czekalem i jestem z tego dumny . Akurat w dobrym momencie bo moge ogladac Tour de France cale dnie heheheheh i sam posmigac na rowerku ............ life is cool.
bigguy Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2010 jacys chetni na rower ? jezdzi ktos ? maly rejs wzdluz jeziora Michigan .... jak ktos ma ochote .... zapraszam
makdonald Napisano 4 Września 2010 Zgłoś Napisano 4 Września 2010 Portland coraz bardziej mi się podoba , mam nadzieję, że tak jest w całym OR Ladne jest Portland. Latam czasami na "meetingi" mojej firmy - oczywiscie na jej koszt. Przeprowadzac sie tam "w ciemno" to jest jednak pewne ryzyko bo stopa bezrobocia nieprzymierzajac wysoka jak w pegeerze Monki.
bigguy Napisano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 no i sezon rowerowy sie rozpoczyna wielka para ..... pogoda coraz ladniejsza ..... wakacja nadchodza i wiele ciekawych podrozy ..... w przyszly weekend popaletamy sie troche po downtown chicago z okazji naszej 5 rocznicy slubu ..... zobaczymy co mozna odwalic glupiego ..... LoL! ..... cale zycie z wariatami .....
bigguy Napisano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 28 Maja 2011 dzis mija 7 rocznica od mojego przyjazdu do USA .... ale to zlecialo ..... hehehe ...... szkoda ze pogoda dzis pod psem bo bym posmigal na rowerze z tej okazji .... w sumie wpadl mi do glowy niezly pomysl aby zorganizowac wyprawe na rowerach dookola jeziora Michigan ...... bylaby super przygoda ..... jacys chetni ??????
pacio177 Napisano 10 Października 2011 Zgłoś Napisano 10 Października 2011 http://www.flickr.com/photos/68459764@N05/ troche zdjęć z mojej wycieczki do Chicago
bigguy Napisano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 no i oficjalnie zostalem truckerem ...... wrzesien - pazdziernik zrobilem prawo jazdy CDL i od listopada juz jezdze jako kierowca ..... a za 5 lat zamierzam przejsc na emeryture jak zrealizuje swoj 5 letni plan inwestycyjny ..... wiec do konca 2016 roku praca a potem wiecznie wakacje ..... trzymajcie za mnie kciuki ............... pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.