reniaj Napisano 15 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2009 oo to widzę, że faktycznie mocna ekpia z południa sie szykuje fajnie, fajnie
szym007 Napisano 18 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2009 witam ja bylem na togiak w 2007 nie bylo zle, choc praca od 8 rano do 2 - 3 w nocy przez miesiac ( dzein w dzein) jest dosc hmmm ( nieprzyjemna? ) ale mozna niezle zarobic, szczegolnie przy tym kursie aa i polecam prace szczegolnie na fish housie ( ekstra supervisor ) ]:-> acha i dodam na koniec ze lece tez w tym roku , wiec do zobaczenia
malamiss2 Napisano 19 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2009 witam , byłam na togiak 2007 i 2008 i lece w tym roku było spoko choć praca cieżka , ale da się przeżyć tylko trzeba mieć dobre gumiaczki bo troche zimno w nogi jest .
PiotrP-N Napisano 19 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2009 ja tez myślę nad wyjazdem (z Poznania). możecie napisać, ci co byli, jak wyglądają stawki? i ile godz się pracuje? 12?16? ogólnie widzę że dużo osób się wybiera więc może być wesoło.
malamiss2 Napisano 19 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2009 stawka w tym roku na Togiaku jest 8$ a nadnodziny 12 $. piersze 40 godz w tygodniu to stawka podstawowa a reszta nadgodziny, a w tygodniu masz ok 100 - 110 godz.
muzzy Napisano 19 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2009 tylko trzeba mieć dobre gumiaczki bo troche zimno w nogi jest . http://www.seattlemarine.net/products/xtratuf_boot.html Jesli moge polecic jakies gumiaczki to oczywiscie powyzsze i niewazne ze kosztuja od 60 do 100$, naprawde warto,
PiotrP-N Napisano 20 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2009 lecicie na job hunting czy jeszcze w Polsce zalatwiacie prace w rybkach?
Musher Napisano 21 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2009 Witajcie. Dobrzy ludzie, a powiedzcie mi kiedy jest wylot do tej pracy? I ile tam jesteście czasu? Przepraszam za bardzo trwialne pytanie, ale uświadomcie proszę mnie...
szym007 Napisano 24 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2009 Musher wylot masz pod koniec czerwca, i praca trwa ok 6 tyg. i w zaleznosci od sezonu moga cie przeniesc do innej fabryki( jesli bedziesz chcial) . Jak bys chcial sie zdecydowac to musisz sie spieszyc, bo miejsc ubywa. jak bedziesz chcial to podam ci numer kontatowy pozdrawiam
baNan Napisano 26 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2009 Witam! Mam parę pytań na które mam nadzieje ktoś udzieli mi odpowiedzi:) Mianowicie chciałbym w tym roku polecieć na Alaskę do pracy właśnie z tym Panem Pawłem Kosickim i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już z nim był może w roku 2008 na Alasce, jak ta praca wyglądała i czy jest to opłacalne mam na myśli zarobki gdyż słyszałem wiele opinii na temat wyjazdów na Alaskę i jedni bardzo polecali bo zarobili spore sumy inni natomiast odradzali bo wychodzili na 0 albo i na minusie. Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji ile można zarobić w te 6 tyg tak realnie? Interesuję mnie wyjazd na dłużej niż 6 tyg bo myślę ze krócej nie bardzo się opłaca i dlatego też czy jest 100% gwarancji że po 6tyg dostanę przedłużenie kontraktu? pozdrawiam GOrąco WOjciech
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.