SirRoot Napisano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2009 Hej, z tej strony ten kolega A skąd wylatujesz 24? my lecimy z wawy.
SirRoot Napisano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 dobrze, a napiszcie prosze jak tam jest z podstawowymi rzeczami jak woda pitna, ciepla woda, sniadania. Jakis sklepik jest? jak sie z sieciami kom. ? nextel lapie zasieg ?
dorota.s Napisano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 zasięgu nic nie łapie : / ciepła woda jest jak kąpiesz się na początku potem już ciężko, sklepik jakiś jest przy fabryce, posiłki są ponoć takie że da się najeść
gosiaj379 Napisano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2009 Ja też sie wybieram do Togiak transfer do pracodawcy z Anchorage mam 30 czerwca, kto jeszcze ma tak transfer? lece pierwszy raz ale mam nadzieje ze sobie poradze z pracą i nieźle zarobie. Pozdrawiam
Aron Napisano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2009 Witam wszystkich! NIedlugo sie poznamy blizej wiec sie nie przedstawiam;) Powiedzcie mi kto jutro leci? Kto ma transfer na Togiak 1 lipca? Pozdrawiam Aron
dreamtox123 Napisano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2010 Może zdacie relację jak tam było ? W końcu tyle osób się tam wybrało, a nikt nic nie napisał po powrocie do kraju... Pozdrawiam
feng Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 Raczej nie ma mozliwosci zebys nie mial nadgodzin, choc w niektorych fabrykach trzeba sie o to postarac, ale jak bedzie szczyt sezonu to Cie z lozka beda zrywac jak do roboty nie przyjdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.