Kamil1986 Napisano 18 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2009 Witam, Właśnie umówiliśmy się na spotkanie z konsulem. Charakter spotkania wybraliśmy jako grupowe ze względu na to, że jesteśmy rodzeństwem ciotecznym (on i ona). Nie wybraliśmy spotkania o charakterze rodzinnym ze względu na to, że nie jesteśmy spokrewnieni w pierwszym stopniu. Ja jak widać mam 23 lata (student studiów dzienych, 4 rok, Politechnika) Ona kończy studia licencjackie i ubiega się o studia zaoczne na Uniwesytecie Gd., wizę raz już jej przyznano, wróciła w założonym terminie. I tu moja gorąca prośba o poradę: Czy nie lepiej byłoby wejść osobno, czy jednak we dwójke. Wydaję mi się, że mogą wziąć nas za parę i wtedy zaczną się schody. Jak myślicie który wariant lepiej wybrać, bo anulować spotkanie i je przekwalifikować zawsze można. Proszę o pomoc. Dziękuję, Kamil.
sly6 Napisano 18 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2009 A moze jedziecie w to samo miejsce,do tej samej osoby?
Kamil1986 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 2009 Zgadza się. W opisie wyjazdów grupowych jest zaznaczone, że osoby nie mogą być spokrewnione, ani też wyjazd nie może mieć charakteru turystycznego czyli takiego o jaki nam chodzi Czyli chyba sam sobie odpowiedziałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.