radzio Napisano 28 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2009 polecam ACP jesli chodzi o solidnosc i znizki dla stalych klientow, raz tylko zdarzylo sie ze sprzedali mi bilet do NY mimo tego ze lacialem do Waszyngtonu, ale potraktowalem to jak przygode i polecialem do NYC bez rezerwacji hotelu i nie majac pojecia jak i kiedy dotre do Waszyngtonu. i poradzilem sobie:))))
Kris84 Napisano 1 Marca 2009 Zgłoś Napisano 1 Marca 2009 Ja polecam Fostera. Nie ma przymusu kupowania u nich biletu:)
muzzy Napisano 2 Marca 2009 Zgłoś Napisano 2 Marca 2009 Nie jestem pewny ale biuro nie maja prawa zadac kupowania biletu u nich ( o ile sie nie myle, nazywa sie to sprzedaza wiazana i jest zakazane w UE), no ale reki sobie nie dam uciac
pokrzywcia Napisano 22 Marca 2009 Zgłoś Napisano 22 Marca 2009 Również polecam Fostera - leciałam w zeszłym roku z własną ofertą, własnym biletem. Wszystko załatwili bezproblemowo, bez dodatkowych kosztów.
zetka Napisano 29 Marca 2009 Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 ja wlasnie jade z go2usa, bylam w zeszlym roku na fullu teraz jade juz na selfie i jestem bardzo zadowolona. koszty to 499zl wpisowe a za program to zaleznie od dlugosci pobytu ale z tego co wiem sa najtansi, a co biletu to tez mam biuro ktore porzadnie i tanio wszytsko zalatwia- jest tansze nawet od kupowania sobie samemu przez internet biletu takze jak ktos zainteresowany moge dac namiar. pozdrawiam:)
digital6 Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 Nie powiedziałbym ze ACP jest takie wspaniałe... Na pewno, najdroższe! Pracowałem w Pepsi- kicha! Za bilet skasowali o 1090zł więcej!
mpati Napisano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2009 Ponawiam pytanie. Które biuro z Warszawy polecacie?
Kpt. Żbik Napisano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2009 Idź do BTC, Mnie przy własnej robocie w BTC wychodzi jakies 700 zeta + 330 baksów+sevis i wiza, to juz z ubezpieczeniem + mam zwrot podatku za free, fajne dziewczyny tam pracują na Batorego ;-)
Radzi Matka Napisano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2009 Ja też jade z BTC, znajomi mi polecili to biuro, byli z nimi rok temu, pracowali w Newport na Rhode Island, chwalili sobie. chce tam aplikowac. Na ich stronie są rózne oferty (stany.pl).
wictorius Napisano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2009 radzę CCUSA - poza tym radze się upewnić, czy biuro w polsce ma swoje zaplecze w USA, bo chyba nie wszystkie mają. o plusach z tym związanych pisałem już w innym temacie: http://www.usa.info.pl/board/index.php?s=&...st&p=101383 co do kosztów: kapitanie Żbik - powinieneś uściślić: twoja opcja w btc nie jest regularnym kosztem za program; do tego dotyczy tylko repeater'ów. nie wiem, czy juha wraca czy nie, ale gdyby wracal, to chyba nie pisałby nowego tematu. mowiac o swoich kosztach mógłbyś uprzedzic zainteresowanych, jakiej opcji dotyczą. (zakładam, że nie wszyscy forumowicze wiedzą, że wracasz ) "jakieś" 700... chyba troche ześ zaniżył? pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.