lorden Napisano 8 Marca 2009 Zgłoś Napisano 8 Marca 2009 CZy dobrze rozumiem średnie techniczne mam mature również ale w zawodzie nie pracowałem i nie pracuje więc nie ma problemu tak? warunki spełnione?
sly6 Napisano 8 Marca 2009 Zgłoś Napisano 8 Marca 2009 Warunki masz spelnione a czy dostaniesz wize to juz zalezy od rozmowy z Konsulem.
lorden Napisano 8 Marca 2009 Zgłoś Napisano 8 Marca 2009 Ja jeszcze musze w loterii wziąś udział jak będzie możliwe i zostac wylosowanym potem Konsul. Będzie ciężko a swoje lata to już też mam więc czekam niecierpliwie na loterie Nigdy nic nie wygrałem może wygra, ten jeden raz najważniejszy hehehe
sly6 Napisano 8 Marca 2009 Zgłoś Napisano 8 Marca 2009 A to zycze powodzenia a co do loterii to cos bedzie wiadomo na jesieni
rzadki1 Napisano 11 Marca 2009 Zgłoś Napisano 11 Marca 2009 No dobra co w takim wypadku bedzie stanowic owy dowod ? Jakies zaswiadczenie od pracodawcy?Co np. jesli ktos sam prowadzi dzialalnosc gospodarcza w wyuczonym zawodzie ? Dzieki z gory za odpowiedz no proszę Cię, jeżeli pracujesz to posiadasz na to odpowiednią umowę o pracę,zgadza się. To jest dowód na to.
kristofer1978.1978@o2.pl Napisano 12 Marca 2009 Zgłoś Napisano 12 Marca 2009 Panowie i panie o co chodzi z tym 2 letnim doswiadczeniem zawodowym ? Dobre pytanie . Jak to jest w koncu ? Zbyt jasno nie jest to wytlumaczone , np. w moim wypadku ukonczylem 3 letnia szkole zawodowa o profilu mechanik pojazdow samochodowych czy to wystarczy? Od kilku lat prowadze dzialalnosc gosp. w innej branzy a w wyksztalconym zawodzie pracowalem nie caly rok .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.