buterfly26 Napisano 30 Września 2012 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 Jeszcze jestem, pewnie do konca roku. Pisz na priv, to podam Ci swoje namiary. Aloha
Maja.. Napisano 30 Września 2012 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 a jeśli można wiedziec to na jakiej wyspie??
goch Napisano 30 Września 2012 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 a jeśli można wiedziec to na jakiej wyspie?? Owszem, Oahu
Maja.. Napisano 30 Września 2012 Zgłoś Napisano 30 Września 2012 W sensie 3 tygodnie pobytu na oahu czy planujesz pozwiedzać też inne wysypy?
goch Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 A to jest bardzo dobre pytanie. Nie mam pojęcia jak wygląda logistyka takiej operacji, szczerze mówiąc w ogóle nie przeszło mi to przez myśl Maja, Ty cały czas siedzisz na wyspie?
Maja.. Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Obecnie jestem w Polsce, ale w październiku wracam do stanów. Do twojego wyjazdu już coraz bliżej, walizki spakowane? z kim jedziesz?
goch Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Solo! Walizka stoi w kącie i patrzy na mnie niedowierzając, że jeszcze jest pusta; a na poważnie to jakos nie mogę się zebrać do kupy i już mi się włącza reisefieber a do wylotu dwa dni!
Maja.. Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 ojej to faktycznie już tuż tuż i będziesz na Hawajach jaką trasą lecisz? Przygotuj się przez pierwszy dzień-dwa będziesz mieć objawy jet lag ale potem będzie już fajowo w końcu to ponad 24h w podróży...heheh
goch Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Lądek i LA. Jet lag'a się obawiam, ale będę walczyć, bo zależy mi aby jak najwięcej zobaczyć niż się wyspać
Maja.. Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 Moja walizka też już czeka na spakowanie a jak cie czytam to zaczyna mi się udzielać twoja ekscytacja wyjazdem...heheh Już mi tęskno za wyspami ale na szczęście już za chwilę tam wracam. Gdzie się zatrzymujesz po przyjeździe?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.