Bozka Napisano 25 Marca 2005 Zgłoś Napisano 25 Marca 2005 Jednym słowem.. Dla chcącego nic trudnego... :jezor:
Gość Napisano 25 Marca 2005 Zgłoś Napisano 25 Marca 2005 Dla chcącego nic trudnego... :jezor: That's correct answer
Bozka Napisano 25 Marca 2005 Zgłoś Napisano 25 Marca 2005 Trzeba tylko trafić w tzw. niszę rynkową, he, he :smt040
rispekt Napisano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 Dzięki za odpowiedzi . Z jednej strony jestem zadowolony (że założenie własnej działalności to nie jest kosmos), z drugiej trochę zaniepokojony (że z klientelą może być różnie :? ). No cóż, będę się martwił jak przyjdzie co do czego :wink: . Pozdrawiam Radek
Gość Napisano 28 Marca 2005 Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 (że z klientelą może być różnie :?: ) Niestety takie są realia życia Ja próbowałem i próbowałem i nie narzeeeekam :wink: Co do klienteli...... Jeżeli jesteś - uczciwy, dobry (fachowo), terminowy , niezbyt drogi, etc. , to klientela się zawsze znajdzie :wink: Pytanie tylko, po jakim czasie ? Innymi słowy trzeba mieć "trochę" pieniędzorków na inwestycje :!: Ewentualnie stały dochód z innego źródła, aby było czym za rachunki (bieżące) płacić :!: Jeżeli raz 'zachlapiesz' sobie "Credit History" , to będzie się to wlokło za Tobą lataaaaami ! :wink: ps. pytanie typu Quiz :wink: - Za co siedział w więzieniu Alfonso Capone :?:
Chomik Napisano 28 Marca 2005 Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 Za co siedział w więzieniu Alfonso Capone :?: Za latwe - za oszustwa podatkowe... Lepiej bys spytal jak ma na imie krakowski "Al Capone" z 4 wyrokami dozywotnimi na karku. :smt040
Gość Napisano 28 Marca 2005 Zgłoś Napisano 28 Marca 2005 Lepiej bys spytal jak ma na imie krakowski "Al Capone" z 4 wyrokami dozywotnimi na karku. :smt040 Hee,he ! Przecież, to jest temat o emigracji :wink: :wink: I, got You
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.