lukasker Napisano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2009 ja placilem 580 dolarow, 600 zl + wiza + bilet. - biuro TBW. teraz na www.lot.pl do NY mozna za 1800 zl wykupic. oferta do 30 marca. opłata początkowa - 500zł, cena programu 600$ (płacona niestety przy kursie 3.8), sevis 35$ i ambasada 131$, bilet 2700-3000zł, do tego kieszonkowe... drogo Foster jak dolar nie spadnie mocno to nie będzie tak źle w ACP jak widze to troche drogi , tyle zaplacilem550zl - wpisowe 345zl- 1rata 610 dolcow - wyszlo 2100zl 450zl - opcja wlasny bilet W sumie juz zaplacilem ok 3400 zl . Do tego jeszcze bilet ,wiza i wyjdzie ok 6 tys . Gdzies kiedys czytalem temat to ludzie nawet wiecej placili. Jade do pepsi gdzie mam rozwozic towar po miasteczkach , stawka 9,67/h wiec tak sobie , mialem jechac do Bozzuto gdzie stawka byla 12-15 dolcow w zaleznosci ile normy wyrabiales , ale niestety zrezygnowali . Dla tej roboty wybralem ACP , duzo nadgodzin do tego i srednio mozna bylo wyciagac ok 1000 wiec jak na WAT bardzo duzo. szok, szok, szok masakrycznie drogo!! ja za independent w CCUSA płaciłem 1045 PLN za program plus 1800 za bilet do chicago
kosiash_umysloof Napisano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2009 Masz racje. Wez jednak poprawke na to, ze ty z CCUSA wyjezdzales juz rok temu, to raz. Masz juz swojego pracodawce, to dwa. CCUSA nie zawsze oferuje tych samych pracodawcow ktorych maja inne firmy, to trzy. Jezeli chodzi o cene to CCUSA ma na pewno najlepsza oferte, jezeli tylko ktos zalatwi sobie sam pracodawce lub pasuja mu pracodawcy polecani przez ta firme to nie ma sie nad czym zastanawiac Pozdrawiam.
lukasker Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2009 1.to fakt musze sie przyznac ze mam znizke za zeszly rok ale bez znizki to jest chyba 1450 PLNc co i tak jest duzo taniej nic to co bylo podane w tym topicu, a po co przeplacac?? 2.jade bez pracodawcy roboty bede szukal na miejscu 3. fakt wyjazd np do kasyn z emakopolu albo do drukarni z ACP zawsze byly drozsze ale za to praca pewna! z odnosnie pracodowacow zalatwianych przez firmy to w wiekszosci poza wymienionymi to strasznie badziewie, placa mało, ciezko od nich uciec bo niby sie ma kontrakt, ja dlatego tylko raz pojechalem z umowa za pierwszym razem a teraz juz 3 raz jade i szukam na miejscu!!
kosiash_umysloof Napisano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2009 Biorac pod uwage obecna sytuacje to widze, ze jestes delikatnym ryzykantem Pozdrawiam.
Skolo Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 Ja lece z wlasnym pracodawca do NY. Wybralem biuro CCUSA - najtansze Dotychczas wplacilem : 430 zl - aplikacja 1095 - jakas rata 170zl - ubezpieczenie dodatkowe bo bede dluzej niz 3 miesiace 2000zl za bilet z Krakowa przez Wawe do NY Mysle, ze tanio mnie to przyszlo
Kpt. Żbik Napisano 8 Października 2009 Zgłoś Napisano 8 Października 2009 Mnie wyszło coś koło 1900 za program w BTC + wiza + bilet w koncu kupowałem sam pierwszy raz, w BTC mogą załatwić, a możesz samemu jak masz czas na szukanie, zapisywałem sie w grudniu ze zniżkami i zwrotem podatku za free !!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.