Skocz do zawartości

Promocja W Klm, Nyc Za 1350 Pln

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W Swissie NYC jest w promocji za 1760, przy obecnych cenach ropy i przelicznika USD/PLN KLM jest nie do przebicia, szukałem i nie znalazłem niczego lepszego, a że muszę lecieć.... :)

Napisano

Kurcze, jak zobaczyłem tą promocję to aż mnie skręciło ze złości, że nie jest na koniec sierpnia.

Cóż, pozostaje czekać na inną, choć na takie ceny raczej w lato nie ma co liczyć :)

Napisano

Racja promocja dobra tylko ze jak ktos leci na W&T to leci poczatek czerwca a wraca koniec pazdziernika badz poczatek listopada wiec nie zalapie sie na to - wtedy polecam irlandzkie linie lotnicze - naprawde bardzo tanio - 1780 zl krakow -nyc - krakow

www.AerLingus.com

Napisano
Kurcze, jak zobaczyłem tą promocję to aż mnie skręciło ze złości, że nie jest na koniec sierpnia.

Cóż, pozostaje czekać na inną, choć na takie ceny raczej w lato nie ma co liczyć

Dlatego właśnie zapisałem się na newsletter'y linii lotniczych, mam szybką informację o promocjach i duży wybór nim nie zostaną wykupione interesujące mnie terminy.

Kupiłem bilet do NYC na połowę kwietnia, szykują się fajne zakupy :D

Napisano
Dlatego właśnie zapisałem się na newsletter'y linii lotniczych, mam szybką informację o promocjach i duży wybór nim nie zostaną wykupione interesujące mnie terminy.

Kupiłem bilet do NYC na połowę kwietnia, szykują się fajne zakupy :D

Też mam je zaprenumerowane :D

Ze szczególnym uwzględnieniem AirFrance/KLM.

Ostatnimi czasy biją cenowo wszystkich na głowę...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...