mpbc Napisano 7 Marca 2009 Zgłoś Napisano 7 Marca 2009 Promocja w KLM, pozostały tylko 4 dni (do wtorku 10 marca) NYC 1350 PLN Boston 1540 PLN Seattle 2030 PLN
sly6 Napisano 7 Marca 2009 Zgłoś Napisano 7 Marca 2009 Swiss tez ma jakas promocje ..Teraz sie zaczal sezon
mpbc Napisano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2009 W Swissie NYC jest w promocji za 1760, przy obecnych cenach ropy i przelicznika USD/PLN KLM jest nie do przebicia, szukałem i nie znalazłem niczego lepszego, a że muszę lecieć....
grodek Napisano 8 Marca 2009 Zgłoś Napisano 8 Marca 2009 Kurcze, jak zobaczyłem tą promocję to aż mnie skręciło ze złości, że nie jest na koniec sierpnia. Cóż, pozostaje czekać na inną, choć na takie ceny raczej w lato nie ma co liczyć
gwizdek Napisano 9 Marca 2009 Zgłoś Napisano 9 Marca 2009 Racja promocja dobra tylko ze jak ktos leci na W&T to leci poczatek czerwca a wraca koniec pazdziernika badz poczatek listopada wiec nie zalapie sie na to - wtedy polecam irlandzkie linie lotnicze - naprawde bardzo tanio - 1780 zl krakow -nyc - krakow www.AerLingus.com
mpbc Napisano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 2009 Kurcze, jak zobaczyłem tą promocję to aż mnie skręciło ze złości, że nie jest na koniec sierpnia.Cóż, pozostaje czekać na inną, choć na takie ceny raczej w lato nie ma co liczyć Dlatego właśnie zapisałem się na newsletter'y linii lotniczych, mam szybką informację o promocjach i duży wybór nim nie zostaną wykupione interesujące mnie terminy. Kupiłem bilet do NYC na połowę kwietnia, szykują się fajne zakupy
grodek Napisano 10 Marca 2009 Zgłoś Napisano 10 Marca 2009 Dlatego właśnie zapisałem się na newsletter'y linii lotniczych, mam szybką informację o promocjach i duży wybór nim nie zostaną wykupione interesujące mnie terminy.Kupiłem bilet do NYC na połowę kwietnia, szykują się fajne zakupy Też mam je zaprenumerowane Ze szczególnym uwzględnieniem AirFrance/KLM. Ostatnimi czasy biją cenowo wszystkich na głowę...
sly6 Napisano 10 Marca 2009 Zgłoś Napisano 10 Marca 2009 Te listy sa fajne,do tego jestem na liscie pewnej agencji turystycznej i co jakis czas dostaje newsy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.