gal Napisano 13 Marca 2009 Zgłoś Napisano 13 Marca 2009 Niestety nie mialem okazji czytac ich (tych ksiazek starych jak to okreslasz) mam jedna sprzed laty i na tamten czas, kiedy kupowalem byla aktualna. Ale odwiedzam ich witryne i wiele spraw jest podawanych na biezaco,jak chocby nowa umowa o emeryturach. Kazdy znajduje to czego szuka dla wielu internet jest oknem na swiat i prawda ze skarbnica wiedzy ale wielu nie ma czasu badz nie potrafi jeszcze poslugiwac sie internetem Wierz mi tacy ciagle sa dlatego troche respektu przydaloby sie nie tylko widzisz czubek wlasnego nosa Zadnej informacji ani tez odrobiny prawdy nie ma w tym jak to tam serialu "zielona karta" a wszyscy sikaja i prosza o wiecej zapatrzeni jak w jakies arcydzielo prawda owiane ha ha ha kazdy ma prawo wyboru
Rademedes Napisano 14 Marca 2009 Zgłoś Napisano 14 Marca 2009 Zadnej informacji ani tez odrobiny prawdy nie ma w tym jak to tam serialu "zielona karta" Niektorzy, moze czerpia radosc z tego jak widza jak sie USA przedstawia jakby nie patrzec w Polskiej Telewizji a jak to wyglada potem w rzeczywistosci
david7211 Napisano 14 Marca 2009 Zgłoś Napisano 14 Marca 2009 Kazdy znajduje to czego szuka dla wielu internet jest oknem na swiat i prawda ze skarbnica wiedzyale wielu nie ma czasu badz nie potrafi jeszcze poslugiwac sie internetem Wierz mi tacy ciagle sa dlatego troche respektu przydaloby sie nie tylko widzisz czubek wlasnego nosa Poprawiam się, gdyż też nie czytałem wszystkich tych książek, właściwie swą opinię wyrobiłem tylko na podstawie przejrzenia kilku z nich, i dla mnie one wydały się po prostu opisem spraw banalnych, znanych mi z innych źródeł. Niektóre z nich wydawały mi się opisem spraw tak banalnych i prostych, że według mnie każdy powinien to wiedzieć. Rzeczywiście może są osoby dla których te wydawnictwa okażą się pomocne, ale naprawdę wiele więcej informacji można znaleźć w Internecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.