pelasia008 Napisano 17 Marca 2009 Zgłoś Napisano 17 Marca 2009 witam, mieszkam w polsce i szukam pewnej hurtowni w USA z oryginalna odzieza , czy ktos z wlasnego /czyjegos doswiadczenia jest w stanie podac adres strony takiej hurtowni? I jak to jest z tymi przesyłkami,powyzej jakiej wartosci taka rzesyłka jest oclona?
andyopole Napisano 17 Marca 2009 Zgłoś Napisano 17 Marca 2009 Nigdzie nie uzyskasz lepszej informacji na temat cel jak w polskim Urzedzie Celnym. A hurtownie najprosciej sobie wygooglowac. Mam dostep do fabrycznego sklepu Nike, czy to jest to czego szukasz?
pelasia008 Napisano 17 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 17 Marca 2009 min innymi takich sklepów szukam,w google znajduje hurtownie,ale mi chodzi o sprawdzone - oryginały. Nadziałam sie na podroby i dziekuje
DreedMed Napisano 17 Marca 2009 Zgłoś Napisano 17 Marca 2009 min innymi takich sklepów szukam,w google znajduje hurtownie,ale mi chodzi o sprawdzone - oryginały. Nadziałam sie na podroby i dziekuje Jak szukasz oryginalow to proponuje Vietnam a nie USA:D
andyopole Napisano 17 Marca 2009 Zgłoś Napisano 17 Marca 2009 min innymi takich sklepów szukam,w google znajduje hurtownie,ale mi chodzi o sprawdzone - oryginały. Nadziałam sie na podroby i dziekuje zapukaj do mnie za dwa tygodnie, przygotuj nr katalogowe produktow, sprawdze co zechcesz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.