kattie Napisano 29 Marca 2009 Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 hej, planuje slub z obywatelem usa ktory obecnie przebywa w bazie wojskowej w Korei. Ja jestem teraz w Polsce. Na poczatku przyszlego roku bedzie wracal do Stanow, czy bedzie mogl zlozyc na mnie petycje w ambasadzie w Korei czy bedzie musial leciec do Stanow???? orientuje sie ktos??
KW Napisano 29 Marca 2009 Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 poczytaj to: http://www.uscis.gov/files/pressrelease/Mi...pLine081307.pdf Members of the U.S. military and their families stationed around the world are now able to call U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) for help with immigration services and benefits using a dedicated, toll-free telephone help line, 1-877-CIS-4MIL (1-877-247-4645). Tam sie dowie wszystkich sczegolow, ale pewnie bedzie mogl skladac papiery zza granicy planujecie starac sie o wize narzeczenska?
kattie Napisano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2009 dzieki za pomoc!! mysle ze z narzeczenska pojdzie szybciej i tak teraz za bardzo nie mamy mozliwosci wziecia slubu. z tego co tam wyczytalam procedury dla czlonkow rodziny zolnierza ida szybciej, ciekawe jak jest w praktyce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.