RaZoReq Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 Emaile ich : Adresy e-mail - Warszawa visaswrw@state.gov tylko dla członków Kongresu i Senatu Stanów Zjednoczonych. publicwrw@state.gov wszystkie rodzaje zapytań dotyczących wiz (IV, DV, NIV) i spraw konsularnych. fiancewrw@state.gov zapytania dotyczące wiz narzeczeńskich. adoptwrw@state.gov zapytania dotyczące adopcji. GroupsWRW@state.gov informacje dotyczące grupowych spotkań z konsulem. Adresy e-mail - Kraków krakowCONS@state.gov tylko dla członków Kongresu i Senatu Stanów Zjednoczonych krakowNIV@state.gov wszystkie rodzaje zapytań dotyczących wiz nieimigracyjnych i spraw konsularnych (IV, DV, NIV) GroupsKRK@state.gov informacje dotyczące grupowych spotkań z konsulem Myśle że najbardziej odpowiada chyba na publicwrw@state.gov wszystkie rodzaje zapytań dotyczących wiz (IV, DV, NIV) i spraw konsularnych. czy raczej na inny?
sly6 Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 na ten adres wyslij: publicwrw@state.gov
RaZoReq Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 Hmmm niby mi wytulmaczyles jak ale dalej nie wiem co napisa w tym liscie Głównym celem ma być to ,że chcę wyjechać na wymiane no ale co tak w prost mam im napisać "Chce wyjechać na wymiane?" xDD Pomocy troche głupek jestem zadając Ci tak denne pytania )
sly6 Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 jak mozesz to zadzwon do Ambasady i moze Cie polacza z kims co tym sie zajmuje: Numer centrali telefonicznej: (48-22) 504-2000
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.