pheonix123 Napisano 31 Marca 2009 Zgłoś Napisano 31 Marca 2009 Witam:) Mam do sprzedania Annual Pass wazny do końca pażdziernika 2009... Jest to karta która umożliwia wjazdy do wszystkich National Park tj.Wielki Kanion, Ziom Kanion, Everglades, Bryss Kanion, Death Valley i wielu innych za okazaniem tej karty.... Informacje pod nr gg 4944368 Pozdrawiam
mesio007 Napisano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie wiem, bo sama nigdy z tego nie korzystalam, ale taki pass nie jest przypadkiem imienny? No i nie chodzilo czasem o Zion i Bryce?
kosiash_umysloof Napisano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2009 Jest imienna. Na odwrocie sa dwa miejsca na podpis wiec teoretycznie moga jej uzywac dwie rozne osoby. Jezeli Twoja jest podpisana w tych dwoch miejscach to jest ona bezuzyteczna dla innych osob (przed wjazdem do parku jest sprawdzana karta i dodatkowy dokument ze zdjeciem). Jezeli podpisales ja tylko w miejscu PASSHOLDER, a miejsce PASSHOLDER TWO (OPTIONAL) jest bez podpisu to mozna ja komus dac, sprzedac itp i osoba kupujaca bedzie mogla jej uzywac. Na tej karcie mozna wjezdzac do wszystkich parkow narodowych i tzw 'recreational lands' (ich spis na http://www.recreation.gov/) bez dodatkowych oplat. Pozdrawiam.
pheonix123 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2009 Jest imienny, zgadza sie... i jest podpisany tylko jednym nazwiskiem,wiec jest wazny... Zainteresowni jacys sa? Pozdrawiam
pheonix123 Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 W Stanach kosztuje 80$, ja chce go sprzedac za 50$... Pozdrawiam
pheonix123 Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2009 Jak sa pytania dotyczące kupna to na gg 4944368 (chętnie odpowiem), a cena i tak jest do negocjacji, bo i tak wolalbym dostac kase w zlotowkach... Pozdrawiam i zapraszam powaznych kupcow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.