pheonix123 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Witam:) Mam do sprzedania Annual Pass wazny do końca pażdziernika 2009... Jest to karta która umożliwia wjazdy do wszystkich National Park tj.Wielki Kanion, Ziom Kanion, Everglades, Bryss Kanion, Death Valley i wielu innych za okazaniem tej karty.... Informacje pod nr gg 4944368 Pozdrawiam
mesio007 Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Nie wiem, bo sama nigdy z tego nie korzystalam, ale taki pass nie jest przypadkiem imienny? No i nie chodzilo czasem o Zion i Bryce?
kosiash_umysloof Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Jest imienna. Na odwrocie sa dwa miejsca na podpis wiec teoretycznie moga jej uzywac dwie rozne osoby. Jezeli Twoja jest podpisana w tych dwoch miejscach to jest ona bezuzyteczna dla innych osob (przed wjazdem do parku jest sprawdzana karta i dodatkowy dokument ze zdjeciem). Jezeli podpisales ja tylko w miejscu PASSHOLDER, a miejsce PASSHOLDER TWO (OPTIONAL) jest bez podpisu to mozna ja komus dac, sprzedac itp i osoba kupujaca bedzie mogla jej uzywac. Na tej karcie mozna wjezdzac do wszystkich parkow narodowych i tzw 'recreational lands' (ich spis na http://www.recreation.gov/) bez dodatkowych oplat. Pozdrawiam.
pheonix123 Posted April 1, 2009 Author Report Posted April 1, 2009 Jest imienny, zgadza sie... i jest podpisany tylko jednym nazwiskiem,wiec jest wazny... Zainteresowni jacys sa? Pozdrawiam
pheonix123 Posted April 2, 2009 Author Report Posted April 2, 2009 W Stanach kosztuje 80$, ja chce go sprzedac za 50$... Pozdrawiam
pheonix123 Posted April 3, 2009 Author Report Posted April 3, 2009 Jak sa pytania dotyczące kupna to na gg 4944368 (chętnie odpowiem), a cena i tak jest do negocjacji, bo i tak wolalbym dostac kase w zlotowkach... Pozdrawiam i zapraszam powaznych kupcow
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.