Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ja dobrze kombinuje, ale bilety srednio po 2100... I to cena w obie strony? A jak wybieram w jedna strone to niewiele tansze...?? Ile do tego oplat dochodzi? POczytam o wizach ale nie wiem w ogole od czego zaczac, jakie dokumenty...

A czy to nie bedzie podejrzane jesli zwolnie sie z pracy?

Napisano

Jak kupisz bilet w 1 strone to mozesz zobaczyc USA z lotniska wiec musisz miec bilet w 2 strony ,,a i tak cena biletu w 1 strone to 70-80 % ceny biletu w dwie strony..

co do wizy to masz napisane pare postow na forum jak i na stronie ambasady:

http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...w_to_apply.html

jak sie dowiedza ze sie zwolnisz z pracy a na granicy zaczniesz sie platac to moze byc nie za ciekawie dla Ciebie

Napisano

hi

No i jak bedziesz prawie 4 miechy w usa nastepnym razem przy wjezdzie mozesz miec spore klopoty , moga pytac co tak dlugo robiles w usa , skad miales pieniadze na taki dlugi pobyt itp

Zreszta jesli nadal bedzie tak cienko w usa z praca to niemysle ze zadlugo zagrzejesz tu miejsce

Napisano

a dowiedza sie ze sie zwolnilem? Polecialbym na 2 miesiace... Chyba nie uwierza ze mam tyle wolnego?;] Kurde juz sam nie wiem... A jak zapytaja skad mialem pieniadze to powiem ze u rodziny bylem...

Napisano

Tjaa a rodzina taka dobra ze daje kase....Sa przypadki ze tak jest ale nie sa to czeste :) i dobrze na granicy o tym wiedza..

A moga sie dowiedziec o pracy po Twoich odpowiedziach i zachowaniu,po tym ze czesto jestes w USA i dlugo siedzisz ..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...