Skocz do zawartości

Kurs Dolara Na Stronie Ambasady

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ewelina0426 oczywiscie ze tak,,sa chlopy co sa pielegniarzami,opiekunami osob starszych i wielu innych zawodow ktore sa niby zarezerwowane dla kobiet :lol:

Napisano

ewelina0426 moga tylko zazwyczaj tego nie robia a bynajmniej jest ich malo bo sa inne programy lecz na program aupair jedzie sie raczej z celow turystycznych bo ten kto chce zarobic to raczej uderza na wat

sly obawy sa takie ze planuje jechac od razu po studiach i nie ktorzy twierdza ze moge nie dostac wizy

Napisano

Pewna czesc osob nie dostaje wiz a w Twoim przypadku to zobaczysz jak podejdziesz ,wazne aby sie kwalifikowal na program i potem wrocil z USA i mial plany po powrocie.

Napisano
Myślę, że Ambasada USA w Warszawie jest całkowicie samowystarczalna, właśnie dzięki opłatom wizowym.

Jak rozmawialem z jednym amerykanista-doktorkiem to tlumaczyl mi że "ambasady usa są pomyślane jako jednostki samofinansujące" tzn muszą na siebie zarabiać.

Wiec nie tylko ambasady w Warszawie ale takze konsulat w Kraku utrzymuja sie z naszych polskich zlotowek :lol:

Napisano

Wczoraj byłem w warszawie na rozmowie, wszystko poszło dobrze ale nie tak jak to inni mówili "nie przejmuj sie, każdy dostaje wize" dziewczyna, która przyszła przedemną niestety została odrzucona :lol: wredna stara baba powiedziala jej ze ma sie nauczyc ang...zastanawiam mnie, jakim cudem przeszła rozmowe kwalifikacyjną w tym przypadku ccusa skoro nie poradziła sobie w konsulacie :/?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...