Skocz do zawartości

AuPair - dla facetów.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jesli chcesz wyjechac zglos sie do agencji PROWORK. Maja oni swoje oddzialy na terenie calej Polski wiec nie powinienes miec problemu ze znalezieniem najblizszego konsultanta mieszkajacego blosko Ciebie. Oto ich strona internetowa: http://www.prowork.com.pl/.

Pozdro

• Odpowiedzi 24
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja bym nie mogl biegac z pielucha w ktorej znajduje sie ladunek :) albo tez inna niespodziewajka, no ale do odwaznych swiat nalezy, wiec jedyne co moge to zyczyc Ci powodzenia.

Napisano

JEST JAKIS KOLES CO CHCE WYJECHAC JAKO AU PAIR ALBO JUZ ZALATWIA SOBIE TE SPRAWY LUB MOZE JUZ TAM JEST LUB MOZE BYL JUZ PROSZE O KONTAKT . NIECHC SIE KTOS ODEZIWE PRZEZ GG YAHOO MEESS: SISTARS123 MSN MESSE: SKATEBOARDZONE@HOTMAIL.COM

Napisano

nie powinienies miec zadnych porblemow z wyjazdem jako au-pair.

Ja w grupie mam 2 facetow i sa bardzo zadowoleni, rodziny zreszta tez. Nie prawda jest, ze trudno jest znalezc rodzine dla chlopaka.

polecam cultural care au-pair- profesjonalnie, kultularnie, milo.

pozdr.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Szkoła English First organizuje wyjazdy au-pair ale czy dla facetow to nie wiem. Musiałbyś zadzwonic i sie zapytac tel.(22) 825-01-31

www.ef.com

Napisano

Ja chciałbym wyjechac jako au pair po skończeniu szkoły średniej jak myslicie jakie miałbym szanse bede miał tylko mature i nic wiecej Dodam ze chodze do LO z profilowanym jezykiem ang mam jakies większe szannse moze z tego powodu. Bede miał zaswiadczenia od paru rodzin oraz z świetlicy terapeutycznej. Aha i mam jeszcze jedna sprawe czy jesli zastrzege sobie ze chce wyjechac w region pólnocno - wschodni to proces przyznania rodziny bedzie dłuższy ???Odpoiwedzcie :):D::(

Napisano
Ja chciałbym wyjechac jako au pair po skończeniu szkoły średniej jak myslicie jakie miałbym szanse bede miał tylko mature i nic wiecej

Zastanow sie (choc nie jestem pewien, czy wchodziles na strone choc jednego z organizatorow Au Pair) - skoro program jest dostepny dla osob po ukonczonej szkole sredniej, to bedziesz mial szanse czy nie? :roll:

Dodam ze chodze do LO z profilowanym jezykiem ang mam jakies większe szannse moze z tego powodu.  

:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...