lucyjka8 Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Witam wszystkich mogacych mi pomoc w zwiazku z tym tematem, otoz moj maz dostal #ss uprawniajacy go do legalnej pracy, poniewaz jest full-time studentem posiada vise studencka F1. Ja jako jego zona dostalam rowniez vise studencka F2. Zastanawiam sie czy ja rowniez moge wystapic o nadanie #ss i postarac sie o legalna prace w wymiarze godz 20/tyg. Ja rowniez chodze do szkoly na part- time jednak moja szkola jest raczej w formie kursu angielskiego i jest bezplatna wiec nie moge wystapic o vise studencka F1. Czy jest wiec jakis sposob na to w moim przypadku i szanase ze #ss dostane? Pomozcie prosze rodacy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Nie mozesz uzyskac SSN, ani pracowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remoo Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Potwierdzam ... ja i moja zona jestesmy w takiej sytuacji i NIC nie da sie zrobic. Zostaje tylko wspieranie meza studenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.