kaswaw Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 Jesteśmy małżeństwem rok. Staramy się o wizę turystyczną. Skończyła mi się 10-letnia (byłam 3 razu w USA). Mąż stara się po raz pierwszy. Formularze mamy wypełnione osobno, osobne zaproszenia (ale od tej samej osoby, mojego wujka), dwie opłaty. Czy do okienka podchodzimy razem jako małżeństwo chcące razem wyjechać na wakacje czy osobno? Jak lepiej?
kaswaw Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 ślicznie dziękuję za opowiedz...mam nadzieje, że dostaniemy wizę
never44 Napisano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2009 daj znac jak bylo i czy dostaliscie wize mam podobna sytuacje jak wy
mimi0100 Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja jak starałam się o wizę to do okienka podeszłam razem z mężem i koleżanką, nie robili z tego żadnego problemu, Pozdrawiam
anemarie1 Napisano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam, mam podobna sytuacje, rowniez chcemy wyjechac na 3 tygodnie gora na wakacje we wrzesniu (maz tylko tyle moze dostac urlopu) chcemy zabrac babcie (rowniez z nami bedzie ubiegac sie o wize) oraz bierzemy dokumenty dziecka na otrzymanie wizy. Moje pytanie to: czy mamy do okienka podejsc wszyscy czyli ja maz i babcia? czy osobno ?
muzzy Napisano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2009 Idzcie razem, tylko jeszcze przed konsulem kiedy beda sprawdzac wasze dokumenty przy okienku (urzednicy polscy) poproscie ze chcecie razem. A we wnioskach w miejscu gdzie wpisujecie z kim jedziecie wpiszcie wasze nazwiska.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.