kaswaw Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 Wiza 10-letnia straciła ważność. W USA byłam 3 razy (2x po 3 miesiące na wakacjach, ostatni raz 6 miesięcy - przerwa po licencjacie, zwiedzanie ze znajomymi). Czy jest szansa, aby dostać kolejną wizę turystyczną? Skończyłam właśnie studia, ale od 2 lat mam stałą pracę a administracji rządowej oraz zakupiłam dom na kredyt w Polsce? Czy to jest atut tzw. związek z krajem ? Nie zostanę w USA, lecz wrócę do kraju tak jak zawsze wracałam, bo mam tu stałą pracę (na czas wyjazdu urlop bezpłatny) oraz dom wykańczany?
gal Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 mozesz sie dowiedziec tylko startujac po nowa nikt nie jest w stanie odpowiedziec ci jakie masz szanse i na co
sly6 Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2009 Moga sie zapytac co robiles przez te 6 miesiecy ostatnio w USA ..a dlugo jestes w Polsce po tym 6 miesiecznym pobycie?
kaswaw Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 oj...z 3 lata temu...co robiłam? Zwiedzałam ze znajomymi FL (głównie ten gorący stan:D ), NJ i NYC...miałam przerwę po studiach licencjackich...wujek z Florydy - mój chrzestny sponsorował Powinnam dostać znów wizę Tym razem, chce zwiedzać z mężem, wylegiwać się na plażach...taki miesiąc miodowy chcemy sobie zrobić
sly6 Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 I tak tez powiesz na rozmowie po co lecisz,na ile czasu jak sie Ciebie zapytaja .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.