sly6 Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 ds 156 wypelnia sie bez polskich znakow jak : ł,ż,ś..... Co do reszty to zalezy jakie sa pytania ,jak o zone to zaznaczasz ze jestes kawalerem i dalej juz nic nie wpisujesz jak dane zony itp tak samo jak masz pytania na NIE i TAK,,jak masz cos na NIE to zaznaczasz jesli Cie dotyczy i dalej wypelniasz..
ThePlaga Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 ok, dziekuje za pomoc jednak mam jeszcze jedno pytanko np. punk 34. Imiona osób podróżujących razem z Panem? czyli chodzi mi o takie pytania mam tam wpisać NIE DOTYCZY czy zostawiać puste pola?
danik Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 ja wpisywałem "podrozuje sam", a tak ogólnie to każde pole musi być wypełnione
sly6 Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 danik nie kazde pole musi byc wypelnione bo jesli tak zaczniesz pisac wtedy zaczna sie cyrki w ds 156 a tam wyraznie pisze co nalezy robic jest nawet zrobiony temat oddzielny o tym...
ThePlaga Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 wniosek ds-156 i ds-157 wypełniony teraz tylko dwa zdjecia tak ? opłata wizowa i moge sie umawiac na rozmowe z konsulem ?
sly6 Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 1 zdjecie,oplate na poczcie zrob i mozesz dzwonic no i dhl druk tez wypelnij czasami nie ktorzy robia to w druga strone cos o fotce: http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...ments.html#foto
danik Napisano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2009 zdjęcie potrzebne jest jedno, a na rozmowę możesz umówić się kiedy chcesz, musisz mieć tylko paszport, nie musi wtedy posiadać wypełnionych wniosków, zdjęć i pokwitowań edit: za długo miałem otwartą zakładkę i sly6 mnie uprzedził
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.