cat Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam. Mam pytanko i proszę o wyrozumiałość.Czytałam, czytałam i tak sie zakręciłam, że już sama nie wiem........chodzi o druk DS-157 (nie dotyczy mnie ale mojego kolegi). Wiem że mężczyźni muszą go wypełnić ale jak:-)??? Druk DS-156-elektronicznie bez polskich znaków-ok rozumiem a druk DS-157 ????? Mozna ręcznie czy na komputarze no i jak z tymi polskimi znakami(czy mogę wypełniać wszystkie pola wpisując normalnie ę,ą,ś itd) Podsumowując: wypełniam go na komputarze i piszę normalnie z polaskimi znakami tak???no albo ręcznie z polskimi znakami?? Proszę o odpowiedź!!!!!!
Saka Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 Kolega kiedys dostal takie cos od BTC: Formularz DS-157- wzor Wzory pozostalych formularzy: Formularz DS-156 str 1- wzor Formularz DS-156 str 2- wzor Formularz DS-158 str 1- wzor Formularz DS-158 str 2- wzor
Rademedes Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 tak sobie mysle ze trzeba bedzie chyba na forum stworzyc temat ze wzorami najpopularniejszych formularzy wizowych ;-) jak nikt mnie nie ubiegnie to sie poswiece dla ogolu pod koniec tygodnia ;-)
mimi0100 Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 Z tego co ja pamiętam to wszystkie druki wypełnia się bez polskich znaków, Pozdrawiam
sly6 Napisano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2009 Mimi ds 156 wypelnia sie bez polskich znakow ,za to ds 157 mozna wypelnic ze znakami polskimi i jak ten druk wypelnimy to juz od Nas zalezy Mozna recznie lub tez przez komputer Saka jaki strasznie stary ten druk ds 156 to chyba z tych czasow kiedy sam dostalem wize do USA,,stare dobre czasy wtedy odsetek odmow byl gdzies pomiedzy 40-50 %... Rademenes pewnie ze takie cos sie przyda ,jak sam widzisz nie ktore osoby beda Ci wdzieczne za takie cos
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.