zuza2009 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Moja przyjaciolka od roku mieszka ze swoim chlopakiem w USA. Studiuje obecnie w szkole jezykowej ,koniec szkoly bedzie miala w kwietniu za rok. Przyjechala do USA na wizie turystycznej,po polrocznej promesie udala sie do szkoly i zmienila status na wize F-1. z tego co wiem planuje wyjscie za maz za obywatela po ukonczeniu szkoly. i ostatnio sie zastanawialysmy jakie dokumenty bedzie potrzebowala do wyjscia za maz,ma akt urodzenia i zastanawiamy sie czy bedzie potrzebowala swiadectwo o niekaralnosci z Polski,skoro juz tu mieszka od roku. Prosze o odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie13 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 nie nie bedzie potrzebowala swiadectwa niekaralnosci.Jesli ma mozliwosc to niech ktos jej przysle z Polski ksiazeczke szczepien to jej troche ulatwi sprawe z badaniami.Musi ja jednak przetlumaczyn na jezyk angielski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.