trucker Napisano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam. w tamtym roku 27 czerwca dostalem wize turystyczna (na 1rok). W Usa bylem 2 miesiace na wakacjach, wrocilem do polski, pozniej pojechalem na miesiac na swieta. Wrocilem 1 stycznia. Mam pytanie bo chcialbym jechac na poczatku czerwca a nie chce mi sie czekac do 28 zeby isc po nowa wize. Obecnie jestem uczniem liceum i co mam zrobic?? Czy moge jechac bezproblemowo czy co mam robic?? zeby nie bylo jakis nie przyjemnosci na granicy w usa. Pozdrawiam
gal Napisano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2009 Mozesz ryzykowac na stara promese (rozumiem ze wygasa ci pod koniec czerwca 2009)albo mniej ryzykowna strona idziesz po nowa promese gdyz na lotnisku w USA (nie zawsze patrza) ale moga cie nie wpuscic
trucker Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2009 po nowa promese dopiero w lipcu moge isc
sly6 Napisano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2009 Wszystko zalezy od urzednika na lotnisku,byly przypadki ze ktos mial wize wazna pare dni jeszcze i zostal wpuszczony na teren USA wazne abys mial wazny paszport-wize a na niej litere M jako wielokrotnego wjazdu .
trucker Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2009 paszport mam wazny i literka M tez jest
trucker Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2009 mam jeszcze jedno pytanie ile musi byc wazna wiza wogole zeby mozna bylo leciec do usa? 48h?? przed odlotem z polski??
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2009 Moze byc wazna 1 dzien abys mogl starac sie o wlot na teren USA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.