Skocz do zawartości

Potrzebuję Tani Bilet

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! ;)

Zamierzam lecieć do USA 18 czerwca a wracać ok 20 sierpnia (czyt. chciałabym wyjechać na wakacje)

Szukam jednak taniego biletu takiego w cenie ok 2500 ponieważ nie pasuje mi to, ze już kilka razy płaciłam za bilet po ponad 3000 jeśli są tańsze.

Jeżeli ma ktoś namiary na tanie linie to proszę pisać, byłabym wdzięczna :)

Pozdrawiam.

Napisano

A chcesz leciec z przesiadka czy tez bez przesiadki?wrazie czego bedziesz mogla przesunac daty wyloty np o 1-2 dni bo czasami sie zdarza tak ze 1-2 dni pozniej sa tansze miejsca ..

A i radze kupowac bilet jak nie w poniedzialek to jak najszybciej..

Tanie bilety ma np Air France,KLM,Swiss..

ps zapomnialas dodac ze lecisz do Chicago ;)

Napisano

Jeśli będzie niewielka różnica cen to bez przesiadki ale jak będzie to np. 500 zł to może być z przesiadką - znam angielski więc sobie poradzę jednak bez jest wygodniej xD

Tak właśnie na pewno chciałabym kupić bilet w tym tygodniu, wszystko będę tak szybko załatwiać bo to, ze polecę w tym roku wyszło niestety dopiero wczoraj ;)

Ok, dziękuję poszukam na tych stronach :)

Napisano

ale z przesiadka czy tez bez?bo jak bez przesiadki to pozostaje LOT.

na www.aero.pl znalazlem lot na 17 -18 czerwca po prawie 2500 zl i jest to lot z Krakowa a przesiadka w Warszawie ..

Napisano

a, rzeczywiście ;) a więc co do biletu to potrzebuję z KRK (najlepiej) ew. Warszawy (w ostateczności) do Chicago :)

a to jest z przesiadką czy bez? :)

Załóżmy, że z przesiadką jeżeli bez pozostaje tylko lot :)

Napisano

2426.56zł LOT. Przesiadka w Warszawie

2606.42zł Lufthansa z przesiadką w Monachium

Tak na szybko przelatując po linniach lotniczych

Napisano

okeeej, dziękuję bardzo ;)

Jeszcze jak miałby ktoś taką ogólną, fajną strone gdzie mogę wyszukiwać bilety to również byłabym wdzięczna :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...