pinang Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Mam takie pytanie odnośnie programu placement. Złożyłem wszystkie dokumenty aplikacyjne do CCUSA na poczatku kwietnia. Wybrałem z list okolo 50 pracodawcow 14 ktorzy mi najbardziej odpowiadaja i miałem czekac az cos znajdą. Tak około 20 kwietnia przysłali mi maila, że chce niby znalezli mi pracodawcę tylko ze chce do mnie zadzwonic w celu rozmowy kwalifikacyjnej (a pracodawca oczywiscie byl nie z mojej listy) i mialem wyslac do niego maila z moim numerem i kiedy moge rozmawiac. Wysłałem ale nikt sie nie odezwal. Około 5 maja zadzwonilem do CCUSA i powiedzieli mi ze widocznie sie rozmyslil i mam spokojnie czekac ze szukaja mi pracodawcy. No i moje pytanie jest takie czy ktos z was tez tak dlugo czekal na znalezienie pracodawcy? I czy jest szansa ze mi jeszcze jakiegos znajda? Bo czasu jest mało a jeszcze trzeba zalatwic wize kupic bilet i troche mnie to niepokoi bo za program juz zapłaciłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola110 Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Hej, Razem z 2 koleznkami jade na placement tez z CCUSA. Od momentu jak wybrałysmy tą opcje (gdzieś 27 kwietnia) w ciągu tygodnia znalezli nam prace. Do kazdej z nas dzwonil tez pracodawca. Wydaje mi sie ze powinienes zadzwonic do Warszawy i pogadać z nimi, że juz tyle czekasz....i bez rezultatów. Mam nadzieje ze wkrótce sie to wyjasni. Powodzenia!:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinang Posted May 9, 2009 Author Report Share Posted May 9, 2009 No właśnie dzowniłem i powiedzieli mi ze spokojnie. Ze moje review jest pewnie teraz u jakiegos innego pracodawcy. A pewnie jak mi nic nie znajda to pieniedzy i tak nie zwroca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.