anemarie1 Napisano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 16 Maja 2009 Dziekuje za niezly homework z moim angielskim jest dobrze ale nie bardzo dobrze ... wiec biore sie do roboty i powoli to poczytam. Z gory baaardzo Ci dziekuje, gdy juz sobie dokladnie to poczytam i nasunie mi sie jakies pytanie to pozwole sobie jeszcze tu zagladnac. jeszcze raz ogromne dzieki!
anemarie1 Napisano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2009 Postudiowalam to razem z kuzynka i doszlysmy do wniosku, ze z tego co pisza w tym artykule, to jesli zle zlozylam odciski palcow w kiosku to i tak zostalam skontrolowana przy wyjsciu z portu. (to tak dla tych co ang. nie znaja) Another alternative under the pilot program is a biometric check-out process with a US-VISIT exit attendant stationed at visitors’ departure gates. a to oznacza, ze jesli tego w ogole nie zrobilam to zrobili to przy bramie wyjscia z portu?? (a to dla mnie dla potwierdzenia mojego tlumaczenia)
anemarie1 Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2009 puk, puk... Dzisiaj bylismy w Krakowie na rozmowie... DOSTALISMY WSZYSCY wize... hehe zaznaczam ze ja nie pracuje a bylismy po wize z 4 wnioskami (w tym dziecko) a przy okienku trzy dorosle osoby!!! Co do I94 to raczej nie jest tak strasznie jak mowia... tak jak pisza w art. ktory podeslal mi sly6 jesli tego nie oddasz pomoga ci w tym ludzie przy wyjsciu z portu !! Coz moge dodac... Kilka osob nie dostalo, mysle ze konkretne powody!! niedlugo dojda paszporty dam znac na ile dostalismy wize Powodzenia wszystkim, ktorzy sa przed rozmowa 28.08.09... wylot
madzia77 Napisano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2009 Czyli znaczy to, ze zawsze warto próbować Nie zawsze praca jest wyznacznikiem dla konsula do wydania wizy, znam na to kilka przykładów. Gratuluję i udanego wypadu za ocean życzę !
anemarie1 Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2009 puk, puk... wlasnie dostarczono nam paszporty mamy wszyscy promese na 10 lat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.