agatkaa19 Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 Witam, lece 7 czerwca do Chicago z przesiadka w Londynie, na przesiadke mam 4 godziny czasu wiec nie musze sie martwic czy zdążę czy nie. Mam tylko jedno pytanko, czy po przylocie do Londynu bede musiala przechodzic odprawe jeszcze raz i czy bede musiala odbierac bagaz i nadawac go jeszcze raz, czy raczej bede potraktowana jako pasazer tranzytowy, bagaż przewioza automatycznie do samolotu do chicago a ja bede musiala isc tylko po karte pokladowa do rejestracji??? Napiszcie jak to wygląda, a może ktoś jeszcze leci tym samym lotem...fajnie byloby sie styknąć..pozdrawiam
sly6 Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 W Polsce dostaniesz karty pokladowe na 2 loty,,z Polski do UK i UK do USA .I wtedy w UK pokazujesz karte pokladowa ta do USA .Bagaze glowne Ci przeniosa a podreczny bedziesz musiala sobie sama przeniesc
agatkaa19 Napisano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 Super dzięki za odpowiedź, jest wiec łatwiej niż mi się wydawało pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.