dzbanek1987 Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 Witam,mam pytanie,jesli wbiją mi wize na lotnisku np 5 lipca na 6 miesiescy a wróce do kraju końcem wrzesnia i bede chciał ponownie poleciec np w styczniu lub lutym czy beda stwarzac jakies problemy przy wjezdzie do usa ,że niby za wczesnie przyleciałem od ostatniego pobytu?
sly6 Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 To od Ciebie bedzie zalezec co powiesz na granicy bo pamietaj o tym czy lecisz 1 raz czy 2-3 nadal musisz pokazac ze lecisz jako turysta i wrocisz na czas.
dzbanek1987 Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 no np ze jade na ferie do dziewczyny ?bo jak by nie patrzac 2-3 tygodnie to bedzie maksymalny czas mojego pobytu :)przypominam ze jestem studentem
sly6 Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 To tak tez powiesz na granicy na ile przyleciales..
freesoul Napisano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2009 A czy jeśli promesa za pierwszym wjazdem zostanie podbita na 6 miesięcy, to na następny raz też mogę dostać ją na pół roku?
Fisher Napisano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie ma reguły. Możesz dostać i na miesiąc lub na 6. A mozesz zostac odeslany do domku. Loteria.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.