michal85 Napisano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2009 Hej proszę o podanie jakiś dobrych i sprawdzonych adresów gdzie można spać w New Yourku. Póki co nie ma znaczenia gdzie dokładnie dla mnie. Byle było w miarę rozsądnie i czysto
mauro183 Napisano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2009 ja polecam "L Hostel". Bardzo dobre warunki, sniadanko wliczone w cene, przyjemna studencka atmosfera:) Pracuje tam Polka na recepsji ( jesli jeszcze pracuje). http://www.l-hostels.com/
mpbc Napisano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2009 Nie podałeś budżetu ale ja bardzo miło wspominam i lubie wracać do AKA Times Square, jest w świetnym miejscu i rewelacyjne warunki.
Ghost70 Napisano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2009 Hotel rzeczywiście rewelacyjny. Jest też bardzo miła cena za pokój: średnia cena za noc 874 PLN. Polecam Candy Hotel & Hostel 315 West 94th Street, New York od 15USD za osobę
Michigan77 Napisano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, przyłączę się do tematu jeśli autor pozwoli Szukam taniego hotelu w okolicach N.Y.C. tak żebym mógł bezpiecznie zostawić samochód ( nie chcę wjeżdżać do miasta autem ) i dalej do centrum ( Manhattan ) komunikacją publiczną. Wstępnie przeglądałem strony różnych tanich hoteli na googlemap ale sporo niestety jest złych opinii. Czy ktoś z was zna jakies sprawdzone miejsce oddalone od N.Y.C. jakieś 10 , 15 mil z dobrym połączeniem do centrum ? Zastanawiałem się nad jednym z hoteli sieci RED CARPET INN może ktoś z was korzystał z tych hoteli i może coś powiedzieć ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc , pozdrawiam.
violetta Napisano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2009 witam, ja mogę polecić hotel w samym centrum manhattanu jest on przy lexington ave. nazwywa sie ramada inn cena ok 100-150$ za noc ze śniadaniem, przy hotelu jest parking strzezony, doskonałe miejsce wypadowe do zwiedzania NY. byłam bardzo zdowolona, wprawdzie piszesz że niechcesz wjechac autem ale może rozważysz moja propozycję.
pinang Napisano 1 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2009 Ja polecam Jane Hotel. Własnie sie zameldowalem. To najtanszy hotel w NYC jaki znalazlem (jesli nie spac w sali grupowej). Jest super.
b173345 Napisano 1 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2009 Strona tego hotelu to thejanenyc.com? Jak tak to chyba do najtańszych nie należy.
pinang Napisano 1 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2009 W nowym Jorku nie znalazłem tanszego w którym nie trzeba by było spac w sali grupowej. Jest tanszy chocby od tej Ramady. I podoba mi sie tu A tak ogolnie to jasne ze jestg drogi ja sie sam przerazilem ale jak tanszego nie znalazłem to co zrobic.
Michigan77 Napisano 3 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2009 Dzięki wszystkim za pomoc , ostatecznie wylądowałem w jednym z moteli na Tunnelle Av w New Jersey. Bardzo tanio 81 $ za pokój z dwoma podwójnymi łóżkami jak na tak bliskie miejsce , z którego można dostać się do N.Y.C. 5 MIN Autem Na Jurnal Sqr potem kolejka do WTC albo na 33 ulicę za jedyne 1,75 $. Pozdrawiam Wszystkich !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.