mpbc Napisano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2009 Najgorsi są na wschodzie, te wielogodzinne kolejki, chamstwo, przeszukania za alkoholem i fajkami. Ale najpierw te kolejki w ambasadzie i mało kto dostaje wizę, ale oczywiści kasę biorą. A później ta granica i albo się uda albo nie. A następne naloty na stadionie, na bazarku w Piasecznie, na budowach, człowiek spokojnie sobie chce zarobić, a Straż Graniczna gania i deportuje. I jeszcze do tego anuluje te wizy. Mówię wam najgorzej jest na wschodzie.
kubakj Napisano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 No jak on mogl?? Jak mnie obywatela tez traktowac moga jak araba w Izraelu w kazdym urzedzie amerykanskim jak jestem obslugiwany przez czarnych, to tak samo i ciebie moga. Po za tym to nie wiem czy nie zauwazylas, ale w Polsce w urzedach tez traktuja cie jak ostatniego wiesniaka z podlasia.
Rademedes Napisano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 Ale nie leciałam LOTem, tylko Lufthansą. Choć nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie. zadnego znaczenia niestety nie ma, ja lecialalem lufthansa kiedy zostalem skierowany na dodatkowa kontrole
ewelina0426 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 No jak on mogl?? Jak mnie obywatela tez traktowac moga jak araba w Izraelu w kazdym urzedzie amerykanskim jak jestem obslugiwany przez czarnych, to tak samo i ciebie moga. Po za tym to nie wiem czy nie zauwazylas, ale w Polsce w urzedach tez traktuja cie jak ostatniego wiesniaka z podlasia. no tak ale takiemu polskiemu wiesniakowi jak to okresliles moge powiedziec co mysle i zlozyc skarge i mi ulzy (chociaz troche) a takiemu amerykanowi co moge powiedziec? nic a jak sie czlowiek zestresuje to zaraz ma lzy w oczach i biora go za kretacza rozumiem ze sa te procedury bo musza byc ale troche szacunku
kubakj Napisano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2009 To moze zostac lepiej w Polsce i mozna mowic ile sie chce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.