Skocz do zawartości

Tanie Dzwonienie

camillo87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jesli masz komputer z dostepem do Internetu to najtaniej bedzie przez skypa

pamietaj tez ze rozmowa przez karte z budki w miescie jest drozsza niz rozmowa przez ta sama karte z prywatnego telefonu :)

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano
Wazna informacja co do uzywania karty PINGO:

Jesli telefon, jakiego uzywacie jest z AT&T (lub Verizon), to rozmowy wykonywane przy uzyciu karty moga pojawic sie na rachunku za telefon (policzone normalnie, jakbyscie nie uzywali karty).

Mnie sie to ostatnio przydarzylo. Obie firmy korzystaja z uslug iBasis, byc moze to jest przyczyna.

Policzyli ci to jako międzynarodową albo local?

Szukam providera który oferuje kontrakt z jakas realna cena za min i możliwością podłączenia karty kredytowej ale bez monthly fees

I z DOBRĄ jakością

Do teraz używałam Tel3 ale zeszli na psy, ostatnio nie mogłam się połączyć przez 20 min, albo mnie rozłącza po paru minutach

Napisano

Polecam ooma system placisz 200$ podlaczasz do neta aktywujesz dostajesz lokalny numer . Wszystkie rozmowy w stanach sa za darmo limit chyba 5000 min miesiecznie. Wykupujesz dostep za 10/125$ i mozesz dzwonic do polski Koszt minuty nie cale 3 centy. Jakos bardzo dobra(ja tak sie pozbylem telefonu z Qwest koszt zakupu urzadzenia zwrocil mi sie po 4 miesiacach))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...